Inför hösten – all info!
Välkommen till KLUBBs nollning 2014!

KLUBB är namnet på den förening som är knuten till Kulturledarprogrammet, Musikproduktionsprogrammet och Biblioteks- och informationsprogrammet på Linnéuniversitetet i Växjö. KLUBB är en politiskt och religiöst obunden förening. Sedan grundandet har föreningen arrangerat ett stort antal olika evenemang och kulturresor för våra medlemmar. KLUBB är helt enkelt föreningen för dig som gillar kultur i alla dess former.

Vi har nu äran att bjuda in dig till vår nollning som kommer att utgöra den perfekta starten på ditt universitetsliv på campus i Växjö! Du får chansen att lära känna dina nya klasskamrater, en mängd andra underbara figurer och självklart ha väldigt kul under nollningsdagarna.


Information

Nollningen kommer äga rum den 27/8-30/8 och skolan beräknas att starta den 2/9 för samtliga.

Till nollningen är det bra att ha införskaffat sitt studentkort som man får genom att bli medlem i kåren. På Linnéuniversitetet heter kåren Linnéstudenterna. Studentkortet kan du enkelt skaffa här: http://linnestudenterna.se/bli-medlem/


Dryck i alla dess former tas med på egen hand!

För att delta på nollningen kommer man behöva betala en avgift på 400 kr, varav 100 kr fungerar som medlemsavgift till KLUBB. Denna gör att du får möjlighet att delta i KLUBBs roliga påhitt under resten av året. Hela avgiften sätts in på ett konto och fungerar som en slags anmälan. Alltså, 400 kr. Det är ingenting för alla skojigheter ni får vara med om!

Dessa 400 kr sätts in på: Clearingnummer: 8169–5 Kontonummer: 984 094 248-7 Viktigt!!! Skriv in ert namn i kommentarsfältet så vi vet att just du betalat! Skicka också ett mail till klubb.lnu@gmail.com för att bekräfta din betalning.


Sista inbetalningsdagen är den 26 augusti!

På fredagskvällen är det dags för Arena Takeover på VIDA arena. En kväll fylld av fest för enbart studenter! Denna händelse får man inte missa! Biljetter till denna kväll köps separat och det gör man här: http://arenatakeover.se/ato14/biljetter/

Behöver du svar på frågor eller vill veta nyttig information så är det bara att kontakta:

Marcus Ohlsson (nollningsansvarig), telefon: 0706174675

Viktor Olsson(nollningsansvarig), telefon: 0735165500

Hampus Persson (ordförande i KLUBB), telefon: 0708129328

Gilla KLUBB på facebook för nyheter och info om kommande evenemang: https://www.facebook.com/klubb.lnu

Nollningsschema för KLUBB


Onsdag den 27/8

12.00 Samling utanför Universitetsbiblioteket, därefter en fika med introduktion på Café Tufvan. Resten av dagen kommer bestå av poängjakt, grillning och fest med levande musik senare på kvällen!

Torsdag den 28/8

12.00 Samling på Slottsängen, därefter gemensam tripp ner till innerstaden för en stadsolympiad för att bekanta er med Växjö stad.

14.00 Lunch, KLUBB bjuder!

15.30 Femkamp!

19.00 Finsittning på Stenladan, ta på dig fräschaste kostym eller din mest graciösa balklänning och var med på en sittning där det bjuds på både fin mat och underhållning! Efter denna sittning kommer kvällen fortsätta på Stenladan med musik och dansgolv. Vi kommer även senare under kvällen att bli besökta av föreningen VISKA, som då gör oss sällskap i festligheterna!


Fredag den 29/8

13.00 Bakishäng på äng, vi hänger på Slottsängen och chillar järnet. Kubb, brännboll och liknande kommer finnas tillgängligt för de som vill spela.

15.00 Krypning. Festligheter i faddrarnas lägenheter, med olika tema på varje station.

18.30 Grill. KLUBB bjuder på grillat inför kvällens stora fest!

21.00 Arena Takeover, nollningens största tillställning! Ett stort evenemang för studenter, dit de flesta av campus föreningar tar sig under nollningen för att festa järnet och lyssna på tung livemusik. I biljettpriset ingår bussresa till och från campus. Mer info: http://arenatakeover.se/ato14/information/


Lördag den 30/8

13.00 Bakishäng på äng, ta med din huvudvärk och en filt till Slottsängen så bjuder KLUBB på kaffe, vatten och gott sällskap. Resten av dagen består av fritt hopp och lek, och senare mot kvällningen så har studentpuben Sivans pumpöppning, för de som fortfarande är pepp på fest!

Comments & Responses

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.